Λίγα λόγια για την ΒΑΠΕ

Η ΒΑΠΕ ιδρύθηκε το 2021 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και γραφεία στη λεωφόρο Καλοκαιρινού 205. Αποτελεί επίσημο εμπορικό συνεργάτη της Protergia. Ο ιδρυτής κύριος Πετούσης Βασίλης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας. Στην αρχή ως υπάλληλος κάνοντας πωλήσεις Χαμηλής Τάσης, Μέσης Τάσης και Υψηλής Τάσης. Για λογαριασμό της ΚΕΝ του ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ. Γρήγορα ξεχώρισε για τα υψηλότατα νούμερα πωλήσεων που πραγματοποιούσε παρα το νεαρό της ηλικίας του. Με αποτέλεσμα στην πορεία και σε ηλικία 29 ετών να υπηρετήσει τον όμιλο Καράτζη και από τη θέση του διευθυντή πωλήσεων στην εταιρεία Pluspack. Το 2021 κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του ιδρύοντας την ΒΑΠΕ
Με απώτερο στόχο να εισέλθει στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας πέραν της εμπορίας. Στο κομμάτι της εμπορίας αποτελεί εμπορικό συνεργάτη της Μυτιληναίος στον τομέα της ηλεκτρικής της ενέργειας, την Protergia. Μετά από 1 χρόνο λειτουργίας η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο τομέα των φωτοβολταϊκών , ήταν μονόδρομος απαντώντας στις προκλήσεις της ενεργειακής κρίση. Με την προσθήκη αυτής της δραστηριότητας, η εταιρία παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειακής αναβάθμισης σε όλα τα επίπεδα.
Οι τεχνολογίες μας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία ενεργειακών πακέτων φωτοβολταϊκών , που να καλύπτουν τις ανάγκες σας με τη μέγιστη δυνατή απόδοση στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Έχουμε την λύση

Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με έναν σύμβουλο της ΒΑΠΕ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση της Αίτησης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός του προηγούμενου Παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.